Cautare

483 de rezultate pentru "rodica florea" (3.01 secunde)
Alte localitati mari in care s-a ajuns la turul 2 sunt Negru Voda (PD-L-istul Petre Urziceanu se bate cu pesedistul Ion Nicolin), Techirghiol (unde democrat-liberalul Florea Constandin se dueleaza cu liberalul Adrian Stan), Castelu (un alt caz de neimaginat, primarul Nicolae Anghel, care spera la 70-80%, ajungand sa lupte in turul 2 cu pesedista Paraschiva Mocanasu), Deleni (PD-L-istul Dan Anica vs.
Urmatorii sunt Cristian Darie (vicepresedinte CJC), Cristina Dumitrache (fiica lui Ion Dumitrache si fosta candidata la europarlamentare, va fi colega de consiliu cu tatal sau), Radu Babus (director in Primaria Constanta), Cristinel Dragomir (director in CJC), Ioan Marcus, Dumitru Florea, Dumitru Manole, Ion Dumitrache, Nicolae Dospinescu, Mihai Pariza, Nicolae Peride, Petrica Munteanu, Cornelia Beres, Elena Ioana, Atanasie Teodorescu, Maria Magiru, Fedbi Osman, Gheorghe Mihaiesi si Paul Bocanete.
Brosura pentru Congres Rolul de presedinte fondator al PSD i-a fost contestat lui Iliescu, cu probe, de un cercetator sucevean al istoriei social-democratiei, Florea Grapini, fost membru PSDR.
Ieri, umanistii au inregistrat inca o demisie, dupa ce luni deputatul Florea Voinea, vicepresedinte al PUR, si-a anuntat plecarea din partid.
Impozitul minim a lasat aproximativ 56.000 de oameni fara serviciu, dupa ce 26.000 de firme si-au incetat activitatea, situatie care a condus la pierderi de peste 100 milioane lei (aproximativ 25 milioane euro) la bugetul de stat, a declarat, vineri, vicepresedintele CNIPMMR Florea Parvu.
In acelasi pachet, Vantu, prin unul dintre avocatii sai, Florea Felix, i-a infiintat si o firma lui Turturica, Media Analyst, in ianuarie 2005, declaratia de asociat unic fiind atestata sub numarul 76 in 28.01.2005 la cabinetul avocatului, ca si contractul de comodat pentru sediul din bld.
Cu toate acestea, cand a venit vorba de actualul candidat pentru functia de primar la Techirghiol, pe care AP il sprijina, si din declaratiile caruia a reiesit ca are afaceri pe care le desfasoara si in prezent, Emil Constantinescu si-a rectificat afirmatiile si a declarat ca era vorba de o afacere pe care o dezvolti in timp ce esti politician, si te imbogatesti tocmai datorita faptului ca esti politician, in timp ce la Florea Constantin - candidatul Actiunii - este vorba de afacere personala.
Participarea la astfel de competitii are un rezultat vizibil, al performantei si un altul mai greu de cuantificat, anume valoarea care deriva din faptul ca-i inspiri pe cei din jur, a declarat Bogdan Florea, Brand Manager Volkswagen.
Pe de alta parte, si liderul PD Mures, Dorin Florea, a anuntat ca democratii vor sa-i atraga pe cei trei consilieri judeteni ai PUNR.
Orban a enumerat printre aceste erori pe primarul din Targu Mures, Dorin Florea, pe Solomon, "manelistul-sef din Banie", si pe fostul PN¥CD Bogdan Cantaragiu.
Eu sunt bolnav, am fost operat la ochi si trebuia sa vin la control la cabinetul de oftalmologie", spunea Florea Ostroveanu din Galicea Mare.
Potrivit memorandumului, capitanul deputatilor-tenismeni va fi Corneliu Ciontu (independent), iar echipa va fi completata de deputatii Ioan Oltean (PD), Laszlo Borbely (UDMR), Mircea Man (PD), Florea Voinea (PSD), Dumitru Puzdrea (independent) si Dan Radu Rusanu (PNL).
"Procurorii anticoruptie au constatat ca, in perioada august - decembrie 2004, Comisia de licitatie numita de Ion Dumitru, cu sustinerea si implicarea acestuia, a atribuit opt contracte de achizitie publica in valoare totala de 116 miliarde de lei vechi unui numar de patru firme controlate de omul de afaceri Alfred Florea (SC Alca Hunting Com SRL, SC Romarmy SRL, SC Express Trading SRL, SC Romtextil Com SRL) in conditiile in care respectivele firme achizitionasera bunurile care faceau obiectul contractului cu numai 16 miliarde de lei vechi", se arata in comunicat.
Pana la repetarea alegerilor in toamna si solutionarea contestatiei depuse de Calimente, PNL Arad va fi condus de un presedinte interimar in persoana lui Ioan Gheorghe Florea.
"Ne-ar prinde mai bine un acoperis, o casa in care sa iernam, ca ne-au nenorocit si acum guvernantii isi spala pacatele cu calculatoare, mese si scaune", le-a sugerat parlamentarilor Florea Belu.
Noi am luat o pompa de la Agentia Nationala de Imbunatatiri Funciare (ANIF) pe care am pus-o in functiune deoarece nu putem sa mai stam si sa privim cum peretii se fisureaza si casele cad de atata stat in apa", a spus Florea Cone, primarul din Macesu de Jos.
"La prima vedere par sume bune, dar pentru consolidare trebuie sa se tina de cont de procentele stabilite de comisiile prefecturii care au facut evaluarea pe teren si de suprafata si planul casei care trebuie consolidata", a spus Florea Cone.
Deja au inceput sa crape aproximativ 20 de case in care apa nu intrase decat foarte putin, in beciuri", a mentionat Florea Cone, primarul comunei Macesu de Jos.
Primarul Florea Anghelin a declarat ca, desi comuna ar avea nevoie de un nou plan, nu a avut bani pentru o asemenea investitie.
Din partea Constantei, unui numar de trei persoane le-au fost recunoscute meritele in cadrul partidului, prin diferitele activitati desfasurate - si anume deputatul Gelil Eserghep (medalie de aur), Florea Spirea (medalie de aur), Ion Carciumaru (medalie de aur) si Radu Comanici (medalie de argint).
google-analytics.com